Albatros Travel

Blog 


Det er med stor fornøjelse at vi kan byde velkommen til vores nye danske hjemmeside for maratonrejser og naturligvis til denne blog.

Efter mange år med at arrangere vore egne Adventure Marathon løb, synes vi efterhånden at vi har fået så stort et kendskab til maratonløb at vi også kan begynde at lave rejser til de store byløb rundt om i verden.
Med den stadigt stigende interesse for løbesporten der er herhjemme vil vi gerne kunne tilbyde det løbende danske folk uforglemmelige rejseoplevelser i forbindelse med gennemførelsen af et konkurrenceløb.

Vi er naturligvis stadig mest kendt for vore egne løb i Kina, Sydafrika, Jordan og Grønland, så vores rejseoversigt er endnu ikke fyldt op. Men det er naturligvis planen at vi på sigt får flere og flere løb på programmet, så vi kan tilbyde maratonrejser for enhver smag.

Vi glæder os rigtig meget til at sende en masse løbeglade gæster afsted rundt i verden til by- såvel som Adventure maratonløb. I den forbindelse er det også en stor glæde at kunne præsentere vores samarbejde med Henrik Jørgensen, som ikke bare vil komme med gode råd og indlæg her på hjemmesiden, men også være med på udvalgte rejser og træningslejre hvor du som deltager kan få indsigt i hans store viden om maratonløb.

Vi glæder os til at se dig med løbeskoene på :-)

<%$ProActiveResources:FooterName%>
 
Albatros Travel

Tøndergade 16

DK-1752 København V
 
Tlf.:
+45 36 98 98 98
Fax:
+45 36 98 98 99
Man - Fre: 9:30-17:00