Albatros Travel

Testimonials  

Om Polar Circle Marathon

Lars Klinge, 40 år
Landskaberne er så smukke, det er til at græde over
Siden jeg startede med at løbe maraton for ti år siden, har jeg deltaget i en del løb. Polar Circle Marathon er uden tvivl det smukkeste maraton, jeg nogensinde har løbet. Landskaberne er så smukke, det er til at græde over. Noget af det, som gjorde rigtig stort indtryk på mig, var stilheden. Når man stopper op undervejs, er der fuldstændigt tyst. Man kan intet høre – og man kan virkeligt nyde den bjergtagende og fantastisk overvældende natur. 

Løbemæssigt var Polar Circle Marathon en stor udfordring. Det hårdeste var, da vi løb på indlandsisen, hvor der det meste af vejen var knæhøj sne, som min løbepartner Søren Heide og jeg klogelig løb i støvler. Jeg havde en fantastisk fed tur og vil rigtig gerne tilbage. Hverken Søren eller jeg havde fået trænet så meget op til løbet, som vi gerne ville, og vi fik derfor heller ikke den bedste tid. Vi vil derfor begge gerne tilbage og tage revanche, så vi kan sætte punktum med maner i et hårdt, koldt men velarrangeret løb i det høje nord.

 

Om the Big Five Marathon

Inga Kofoed Andersen, 49 år
Big Five Marathon slår alt
Siden jeg startede med at løbe maraton i 2003, har jeg deltaget i flere end 50 maratonløb, både i Danmark og i udlandet. Og Big Five Marathon er min absolutte favorit. Det slår alt – også New York og Hawaii. I år skal jeg løbe Big Five for fjerde gang, og det bliver absolut ikke sidste gang.

Det, der gør Big Five Marathon så sjovt og fascinerende, er, at det er løb, rejse og masser af safari- og naturoplevelser i én samlet pakke. Selve løbet er ekstremt intenst, fordi du har dyrene så tæt på. Der er kun tilskuere ét sted undervejs på ruten – resten af løbet er det kun dig sammen med dyrene, lugtene og lydene. Det er en stor udfordring at vide, at dyrene er så tæt på. Da jeg løb sidste år, kom der lige pludselig en flok på 200-300 impalaer tværs over stien. Og dagen inden løbet, da vi var ude at køre ruten igennem, så vi to geparder, der nedlagde en impala mindre end to meter fra løberuten. Da jeg dagen efter løb forbi lige der, var det lige så nakkehårene strittede.  Men det er ikke sådan, at man føler sig utryg – der er jo bevæbnede vagter overalt og helikopterovervågning i området.

Big Five Marathon kan ikke sammenlignes med noget andet, og det er et løb, jeg vil blive ved med at vende tilbage til sammen med mine klubkammerater fra Århus 1900 og min mand, Jens, der i 2010 løber Big Five for femte gang.

<%$ProActiveResources:FooterName%>
 
Albatros Travel

Tøndergade 16

DK-1752 København V
 
Tlf.:
+45 36 98 98 98
Fax:
+45 36 98 98 99
Man - Fre: 9:30-17:00